Værktøj jeg benytter

Jeg benytter en del værktøj og vil gerne vise dig hvilket og til hvad jeg bruger værktøjet. Det at købe værktøj til miniature er meget alt efter hvad det er man ønsker at lave og hvilke materialer man ønsker at benytte. Nogle elsker at have 1 stk. værktøj til en opgave og andre benytter værktøj som kan bruges til flere opgaver.

Værktøj bør også købes alt efter hvor meget erfaring man har med at benytte værktøj og her især om det skal være håndværktøj eller mere professionelt værktøj. Det flotteste resultat mener jeg at man får ved at benytte professionelt værktøj som dog ikke behøver at være dyrt værktøj. Når jeg skriver professionelt værktøj mener jeg værktøj som kan hjælpe med at man får skåret lige og præcist.

 

Pladesaksen benytter jeg til lister

 

 

 

Fiskars hobby kniv sæt bruger jeg til Balsa træ

 

 

 

Skrue sæt med bits

 

 

 

Slibe sæt

 

 

Limpistol

 

 

Diverse redskaber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billeder af el-værktøj kommer snart

TILBAGE   

Opdateret sidst den 18-01-2021